Sain viikonlopun aikana muutamia neuleitaikin valmiiksi. Ensinnäkin Luumu-huivi valmistui, vai tuliko siitä sittenkin rusina!?
071015_00_luumu
Kokoa valmiilla huivilla on vain 110cmx57cm. Voih, pahalta näytti! Onneksi on tuo blokkaaminen keksitty.
071015_01_luumu
Huivin venyi lähes tuplaksi eli 208x106 cm, lisääkin olisi voinut venyttää, mutta tuo riittänee. Eiköhän kelpaa jo kummitädinkin kietoa ympärilleen, toivottavasti :)
Malli on siis Shetsoie et North Roë. LankaNovitan Nallea n. 300g, luumu, puikot Addin 3,5 yläosassa ja  5 lehtikuvion jälkeen vaihdoin Addin neloset kehiin. Tein näin, että huivista tulee lämpöisempi hartian kohdalta.

Pikkutöinä sain pari keeppiä valmiiksi talven pimeneviin iltoihin kimallusta ja lämpöä tuomaan. Ohje uusimmasta Novitasta. Musta keeppi on serkulleni, materiaalina kaksi kerää Halpa-Hallin Julia-lankaa, jota tukemassa reilu kerä Novitan Tiina-kampanjalankaa. Tummansininen kimallus on itselleni (yllätys). Lankoina reilu kerä Novitan Tiinaa ja vajaa kerä välkkyvää Novitan Amoria. Tekisköhän lopuista vielä keepille jotakin pikkukaveria, ranteenlämmitimiä tms.? hmmm, mietintään. Keeppien kiinnitykseen suunnitelin jotakin puikulamaista nappia tai korulenkkiä, joita en ole vielä hankkinut.
071015_02_keepit

Salaisia huiveja eli KAL projekteja en ole vielä ehtinyt aloittaa... Tosin ilmoittauduin pariin lisää. Nyt on ongelmana päättää, että minkä projektin sitten tosiaankin aloittaa. Olen nyt mukana mysticwatersKALissa, joka alkaa 24.10. sekä secret-of-chrysopolis-Shawlissa, joka on jo alkanut ja on kaiken kukkuraksi pääosiltaan saksankielinen. On siinä nyt sitten pähkittävää, heh. Taidan odottaa tuonne 24.10. ja tehdä päätöksen sitten. Jos tässä odotellessa saisi viileän harmauden (Mambo-palmikko-takki) valmiiksi. Katsotaan, kuinka käy...