Vihdoin keksin ja hankin langan, jota aion käyttää Secret of the Stole -kokeiluuni. Aion käyttää ihanan pehmeää ja seitinohutta (siltä ainakin se tuntuu Novitan Mambon jälkeen) Grignascon Merinosilk -lankaa, värinä vaalean hopeanharmaa, vähän kuten kuvassa.

Kuva on napattu netistä http://www.woolworks.com/Knitting/Yarn/Lace/MerinoSilk/MerinoSilk.html -sivulta.Vyyhdissä on 100g/1400m - ja olihan siinä kerimistä. Toisen puoliskon sain sellaiseen solmuun, että itku meinasi tulla! Kaunis, ehkä hivenen liian kireä kerä siitä kuitenkin tuli aikaiseksi. Samalla ostin Addin 100cm pitkät 3,5mm ja 4mm pitsipyöröpuikot - aivan ihanat! Nyt vain odottelen ensimmäistä vihjettä.

Secret of the Stole -kokeiluun tarvitsi hommata vielä muutamia helmiä.Olen pitkään seurannut Inkun aivan ihanien korujen luomisia. Niiden innoittamina aloin surffailemaan netissä ja päädyin Villihelmen ja HelmiQ:n nettikauppoihin - iiiso aloitustilaushan niistä tuli tehtyä :) Aarteet ovat vielä tulematta, pakettia odottelen kovasti. Saa nähdä alkaako tänne putkahtelemaan neuleiden sekaan myös helmitekeleitä!