Itsenäisyyspäivän vastaanottoa seuratessa tuli toista joululahjaa tehtyä jo 10 cm eteenpäin, olo alkaa jo vähän hellittämään vaikka aikaa jouluun ei ole enää paljoa. Pihalle katsottaessa ei sitä tahdo millään uskoa. Tulispa jo oikea talvi! Tällaista eurotalvea ei jaksa enää pitkään!

Palataan siis ajassa taaksepäin viime kesääseen. Poncho buumin jälkeen teki mieli virkata jotakin muuta. Silloinen työkaverini ehdotti, että tekisin hänelle jotakin kivaa sinistä, keeppimäistä. Tällaisista aineista sain sitten jotakin aikaiseksi...

060525_sinikeeppi_materiaali  060525_sinikeeppi

...ainakin saaja oli tyytyväinen ja minä sain koukulle töitä! Ohje on muuten oma, mutta tuo pitsimalli on napattu Novitan syksy 2005 lehden "virkattu pitsikeeppi" -ohjeesta. Olen kyllä itsekin tuohon työhön tyytyväinen. Keeppi on jotakuinkin kokoa xxl, joten nuo pitkillä pylväillä tehdyt ruuturivit keventävät keeppiä mukavasti. Valitettavasti en saanut otettua kuvaa, kun keeppi on omistajansa yllä, jolloin näkisi, kuinka ylväästi tuo keeppi laskeutuu omistajansa päällä.